Partneri

Munja Trans d.o.o – Ljubljana

Munja Trans d.o.o – Ljubljana

Kompanija za prevoz robe širom Evrope. Odlikuje nas brz, pouzdan prevoz i iskusan tim. Višegodišnje iskustvo sa velikim brojem zadovoljnih klijenata. Glavno predstavništvo naše kompanije je u Ljubljani. Sarađujemo sa velikim brojem kompanija kako na Balkanu tako i u Evropi. Brza i pouzdana usluga praćena je ozbiljnim pristupom svakom projektu, kao i aktivnom i neposrednom komunikacijom sa našim klijentima.

Eurotim-trans d.o.o

Eurotim-trans d.o.o

Kompanija za prevoz robe i organizaciju transporta u domaćem i međunarodnom saobraćaju. Osnovna delatnost kompanije je transport različitih vrsta robe, kako na teritoriji Srbije, tako i u inostranstvu za potrebe trećih lica, a podrazumeva zaključivanje ugovora o prevozu, organizovanje prevoza i dobijanje različitih vrsta dozvola. Najbolji pokazatelj kvaliteta naših usluga je činjenica da nam se klijenti uvek vraćaju, obnavljaju ugovore i kao posledica svega toga postoji stalna tendencija rasta partnerske saradnje.

KV ŠPED PLUS D.O.O

KV ŠPED PLUS D.O.O

Kompanija za domaći i međunarodni prevoz robe i automobila gde svojim klijentima garantujemo najbolji kvalitet usluge i bezbednosti u transportu kao i carinjenje i skladištenje robe i automobila. Našim klijentima pomažemo da proces carinjenja prođe bez problema ali i da se svi mogući problemi uoče i izbegnu na vreme, kao i niz kratkoročnih i dugoročnih skladišnih rešenja u našoj ponudi.

Delfin As

Delfin As

Servis, popravka, održavanje, podmazivanje i pranje vozila. Naš tim servisera čine vrhunski stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom. Trudimo se da svaki problem ili nepravilnost u radu vašeg vozila rešavamo brzo, kvalitetno i profesionalno. Servisna oprema je savremena i visokog kvaliteta. Da bi bili u prilici da Vam garantujemo vrhunsku preciznost u radu, naš sistem je prilagođen visokim standardima za putnička i laka komercijalna vozila.