O nama

AUTO DAVID - O nama

Kompanija AUTO DAVID se bavi uvozom i prodajom polovnih automobila iz zemalja Evropske unije.

U ponudi uvek imamo veliki izbor vozila sa Euro 3 i Euro 4 motorima. Izdvajamo se po veoma povoljnim cenama.

Sva naša vozila poseduju urednu dokumentaciju, plaćenu carinu i porez. U svakom trenutku postoji mogućnost provere legalnosti i ispravnosti vozila, kako u ovlašćenim, tako i u privatnim servisima.

Nudimo mogućnost plaćanja preko računa, kreditiranje preko poslovnih banaka, i povoljnosti za gotovinsko plaćanje. Uslužno vršimo transport vozila iz EU, Italije i unutar Srbije i obezbeđujemo kupcu prevoz do kuće. Posetite nas jer smo mi kuća dobrih automobila.

Raspolažemo timom vrhunskih stručnjaka koji vam stoje na raspolaganju. Počevši od direktora, menadžera, mehaničara i prodavaca koji su uvek spremni da Vam pruže najbolju uslugu.

Naš cilj je da Vi budete zadovoljni kupovinom kod nas, a za kvalitet mi garantujemo. Hiljade zadovoljnih kupaca su naša motivacija da nastavimo sa uspešnim poslovanjem i naš ponos. Kontaktirajte nas - unapred se radujemo zajedničkoj saradnji. Vaše zadovoljstvo je naš uspeh!

AUTO DAVID - O nama

Naši ciljevi

Kompanija AUTO DAVID želi da utiče na unapređenje i razvoj tržišta automobila kroz povećanje korišćenja interneta u kupoprodaji vozila, kao i što boljoj informisanosti kupaca o novostima kod nas.

Želimo da Vam olakšamo kupovinu, posetom našeg sajta strpljivo ćete moći da odaberete automobil koji Vam se najviše dopada.

Kompanija sa dugogodišnjim iskustvom u uvozu i prodaji automobila. Ukazivanjem poverenja našoj kompaniji budite uvereni da ste odabrali sigurnost, kvalitet i maksimalnu poslovnost pri kupovini svog omiljenog četvorotočkaša, bilo za privatne ili poslovne potrebe.

Osnovni podaci

Poslovno Ime:
AUTO DAVID KV DOO KRALJEVO

Sedište:
1. Autodromska 9B
36103 Kraljevo

PIB:
109168199

Matični broj:
21136611

AUTO DAVID - Transport vozila iz većine Evropskih zemalja

Transport vozila

Transport vozila iz zemalja EU
i u okviru Srbije.

AUTO DAVID - Tehnički pregled i provera ispravnosti Vašeg vozila

Auto servis

Provera tehničke ispravnosti i
dijagnostika Vašeg vozila

AUTO DAVID - Registracija vozila

Registracija vozila

Brza i povoljna usluga registracije,
probnih tablica i osiguranja vozila

AUTO DAVID - Carinjenje robe

Carinjenje robe

Priprema i dostavljanje dokumentacije potrebneza uvoz ili izvoz robe iz zemlje